Merle Wils

Zelf in zicht

-There is no suffering without an owner-

Jac O'keefe

Meer dan twintig jaar geleden begon ik bij Sodalis in het trainers- en coachvak. Aansluitend werkte ik 10 jaar lang in de creatieve industrie als Head of Production en trainer. Ik zag op de werkvloer de kracht (en soms eenzaamheid) van leiderschap, zag hoe mensen groeiden en welke patronen ze er toe brachten om stil te staan. Ik keek. Ik leerde. Ik groeide als mens en als begeleider.

Op mijn weg van zelfontwikkeling, waarin ik met name de oosterse non-duaal georiënteerde inzichten als richtingaanwijzers gebruik, laat ik me inspireren door oa de natuur, creativiteit, intuïtie, breinkennis, zen, poëzie en de kunst van het lichaam. 

 

Ik werk als psychosociaal ACT therapeut en als NOBCO gecertificeerd coach. 

 

Een traject bestaat afhankelijk van de leerwens uit 3 tot 10 sessies en eventueel om de 6 tot 8 weken een APK indien wenselijk. Werkvorm en locatie stemmen we af. Meestal is dit een combinatie van online en offline, live op locatie naar keuze - kan in de buurt van de werkplek, of in de praktijk in Bergen/Schoorl.

 

Onderwijs

Naast mijn werk als coach en psychosociaal therapeut ontwikkel, schrijf en geef ik trainingen mbt persoonlijke ontwikkeling en Menskunde voor zowel volwassenen als jongvolwassenen of kinderen. Ik werk graag samen.

 

Opleiding:

Nobco beroepscoach practioner

ACT psychosociaal therapeut 

Filosofie in Bedrijf

Leiderschap in Luisteren

Onderwijswetenschap

The Work - Byron Katie

Transactionele Analyse

Verlies in Beeld 

Communicatie design 

The dance of the Brush - Sumi E (de stilte op papier)

Lichaamsbewustzijn 

Learning by doing obv Jean Paul Wils

 

Inspiratiebronnen: de bomen, stenen & rivieren, Jean Paul, Jac O'keefe, Alan Watts, Rupert Spira, Adyashanti, Kirshnamurti, stilte, schoonheid, vermogen te leren, leven Zelf.