Strippenkaart

Je wilt graag kijken naar je zelf in relatie tot anderen, je wil je waarden ontdekken en inzetten, in balans. Je bent op zoek naar zingeving in leven en werk en her-innert je wie je in wezen bent. 

 

Strippenkaart: 

Vijf

In 5 sessies van 1 uur werken we intensief aan je drijfveren, onderzoeken we belemmerende gedachten-patronen, je werkt aan (en met) jezelf op dagelijkse basis en houdt dit bij.

Kosten particulier: 450,- euro (incl. BTW, excl. reiskosten)

Kosten zakelijk: 605,- euro (excl. BTW en reiskosten)

 

Tien

In 10 sessies van 1 uur werken we individueel en waar mogelijk in groepsverband. De 10 sessies zijn binnen een half jaar te verdelen en vragen een stevige commitment. We gaan er hierbij van uit dat ieder mens diep van binnenuit streeft naar heelheid en de drive heeft om zelf problemen goed op te lossen en gezonde keuzes te maken. 

Kosten particulier: 850 euro (incl. BTW, excl. reiskosten)

Kosten zakelijk: 1060 euro (excl. BTW en reiskosten)

 

Note: Een coachingstraject kan intens zijn. Je bent bereid soms de weg kwijt te raken om een nieuwe weg te vinden. Je zoekt naar verdieping en bent bereid te staan in het onbekende. Je weet dat jij als coachee aan het stuur staat van je eigen beweging en bent bereid hiermee te experimenteren.

 

Bereikbaar voor iedereen.

Naast de betaalde trajecten kun je ook een TRUST aanvraag indienen. Zeker in coronatijd kan dit een uitkomst zijn voor mensen in onzeker financiële omstandigheden.

 

Achter het Trust (choose what you pay)-model gaan drie kernwaarden schuil: vertrouwen, inclusiviteit en solidariteit.

  1. Wij vertrouwen op een gelijkwaardige waarde-wisseling. Waarbij je als coachee betaalt naar wat bij jouw financiële mogelijkheden past (iets in je weet wat dat voor jou 'klopt')
  2. Wij vinden dat coaching en mentale ruimte inclusief moet zijn door betaalbaar te blijven voor iedereen.
  3. Wij geloven in de kracht van solidariteit: wie iets meer kan betalen, houdt coaching toegankelijk voor wie iets minder te besteden heeft.