Iedere investering in jezelf levert meer op dan in geld is uit te drukken. En tegelijk is het fijn om te weten wat je aan kosten kunt verwachten. 

 

Een afspraak duurt 60 of 90 minuten. Een gemiddeld traject bestaat uit 6 tot 9 sessies. 

 

Particulier bedragen de kosten 60 euro per uur (dus 90 voor 1,5 uur), dit is  excl BTW.  

Bij een zakelijk traject is de prijs 90 euro excl. btw per 60 minuten, 120 voor 90 minuten excl. BTW

 

Sodalis is geregistreerd bij het NFG en wanneer je voor therapie komt kan het zijn dat je via jouw aanvullende verzekering een deel van de kosten terug kan krijgen. Kijk hiervoor op de volgende website: www.de-nfg.nl . Onder het kopje "Vergoedingen" vind je een uitgebreid overzicht per verzekeraar van welke kosten onder hun aanvullende verzekering gedekt zijn. Hier vind je een link naar het overzicht


Wanneer je een eigen zaak hebt, kan het handig zijn om de kosten via deze zaak te laten lopen. 

NOTE

De kosten worden dus niet vergoed via de basis-ggz.

Dit heeft de volgende voordelen:

  • Je komt direct bij mij terecht, geen verschillende behandelaars. Het is persoonlijk, niet geïnstitutionaliseerd en je hebt directer contact.
  • Jouw klachten en behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar.
  • De kosten kunnen uiteindelijk niet eens zoveel schelen omdat je via jouw basisverzekering eerst je eigen risico moet betalen voordat vergoeding gaat plaatsvinden.
  • Er is geen of een kleine wachtlijst.
  • Jij hebt de regie: je kiest zelf door wie je geholpen wilt worden in plaats van dat een psycholoog je aangewezen wordt.

Je ontvangt een rekening waar alle gegevens opstaan die je nodig hebt om deze in te dienen bij je zorgverzekeraar (mits je aanvullend verzekerd bent voor dit soort trajecten). Betaling kan niet contant.


Vragen? Stuur me een bericht of bel me, je bent meer dan welkom.