Individuele trajecten vanuit Acceptance and Commitment Training (ACT)

 

De valstrik van geluk

We verlangen er allemaal naar om gelukkig zijn. We houden daarnaast graag de schijn naar elkaar op dat dit mogelijk is. Maar zou het kunnen zijn dat wat ons voorgespiegeld is als het hoogste doel: 'continu gelukkig zijn' ons juist gevangen houdt? Dat in het stoppen met vechten met de realiteit de sleutel tot een waarden-vol leven ligt?

 

ACT helpt je om een zinvol leven te leiden waarin je effectief kunt omgaan met tegenslagen die op je pad komen. Aan de hand van lichte en praktisch oefeningen leer je minder tegen gevoelens en gedachten te vechten. Je krijgt zicht op- en houd energie voor- de dingen die er voor jou toe doen.

 

Voor wie:

  • Je hebt last van stress en/of het aanvoelen of aangeven van je grenzen
  • Je voelt je gehaast en kan de rem niet vinden
  • Je re-integreert na een burn-out of hebt een burn-out gehad en wil preventief tot zelfkennis komen
  • Je hebt regelmatig last van (faal)angstige gevoelens 
  • Je piekert veel over alles wat je doet (of laat)
  • Je vindt het moeilijk om keuzes te maken

De begeleiding is gericht op het bereiken van concrete en geïnspireerde doelen, vanuit een diepere innerlijke focus op waarden.

Mindfulness & stilte maken onderdeel uit van een traject.

 

Locatie:

In overleg werken we in de praktijk in Bergen (centrum) of met de natuur als praktijk: wandelend in het duingebied van Bergen/Schoorl.

 

Sessie:                    

60 tot 90 min face to face, 15 min voorbereidingstijd (tijd in overleg), euro 75,- per 60 minuten (incl. BTW). Een traject duurt doorgaans 6 tot 8 sessies.

 

Boek zelf een afspraak:

https://koalendar.com/e/meet-with-merle-damar-wils                                             

Vergoeding

Training & Coaching wordt door veel werkgevers geheel of gedeeltelijk vergoed. 

 

  • Note: Individuele begeleiding wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed, psychosociaal therapie wordt deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De beslissende inkeer tot zichzelf is het begin van de weg in het leven van de mens.(...) Met ieder mens is er iets nieuws ter wereld gebracht, dat er nog niet was, een eerste en enig iets. (...) Het gaat erom dit enige en uitzonderlijke te ontwikkelen, vorm te geven te verwezenlijken. (Martin Buber-filosoof 1878)