“Als we de impuls om pijnlijke gevoelens te vermijden ombuigen tot de wil om ze onder ogen te zien en ze diepgaand te exploreren,

 vinden we in de kern van deze gevoelens precies datgene wat we nastreefden door ze te vermijden”. 

– Rupert Spira

ZEN Coaching - Puur Luisteren

 

Zen Puur Luisteren coaching is objectieve reflectie in hier en nu. Voor zover je van een doel kunt spreken is het de gronding in hier in nu, het is een combinatie van aandachtig luisteren, reflectie op lichaam en denken, afgewisseld met zelfonderzoek, intimiteit, creatieve hier-nu beoefeningen en meditatie.

 

Voor wie:

  • je hebt een diepe interesse in de aard van wie je bent en wil hier middels zelfonderzoek naar kijken. Je schuwt hierbij de stilte niet.
  • Je worstelt met zingevingsvraagstukken,
  • hebt een diepgaand verlies meegemaakt of
  • wil ruimte maken om naar jezelf te luisteren.

De nadruk ligt op de diepere vraag: wie ben ik, los van mijn verhaal over mezelf? Bewustzijn van de lichaamshouding en aandacht voor het moment speelt hierin een grote rol. Ervaring met zen, boeddhisme, kunst of welke vorm van spiritualiteit is niet nodig. Een open houding is krachtiger dan welke opgedane ervaring dan ook. Wanneer je geen ervaring met meditatie hebt, besteden we hier extra aandacht aan tijdens de eerste sessies.

 

In Zen Puur Luisteren wordt je uitgenodigd om je verhaal de ruimte te geven, vrij te laten. Het is een intense ontmoeting in een veilige setting waarin kwetsbaarheid het hart opent via stilte. Anders dan tijdens ACT of doelgerichte coaching zijn hier niet de woorden leidend maar de stilte waar de woorden in vallen. Natuurlijk authentiek Zijn, intuitie en collectieve kennis komen optimaal tot bloei. Een 'coachdoel' is hierbij niet nodig. Het leven zelf is het doel.

 

Zen Puur Luisteren bestaat uit een intake en 2 één op één sessies van 3 uur lang. De sessies vinden -indien het weer het toelaat- in de natuur plaats.

 

Kosten: 225 euro per sessie van 3 uur incl. btw.

Boek voor een afspraak 2 sessies van 90 minuten achtereen via de volgende link:

https://koalendar.com/e/meet-with-merle-damar-wils

 

 

Coach: Merle Wils

Locatie: Bergen / Schoorl 

Truth is a pathless land.


Man cannot come to it through any organization, through any creed, through any dogma, priest or ritual, not through any philosophical knowledge or psychological technique. He has to find it through the mirror of relationship, through the understanding of the contents of his own mind, through observation and not through intellectual analysis or introspective dissection.

Voor meer informatie over Zen Puur Luisteren of het maken van een afspraak: