Voice Dialogue Weekend

 

In de basistraining Voice Dialogue leer je het beginsel van onbevooroordeeld in contact treden met de innerlijke stemmen die jouw coachee 'toespreken'. Door de vaak tegenstrijdige ‘ikken’ op waarde te schatten (er niet vanaf te hoeven) en ze speels aan het woord te laten, wordt de coachee zich bewust van zijn eigen innerlijke wereld. Je leert werken met Voice Dialogue en ervaart Voice Dialogue zelf.  Je ontwikkelt praktische en krachtige coachingsvaardigheden om met deze methode ineffectief gedrag van de ‘ikken’ te bekijken en leert ze verdrongen delen hiermee weer in balans te brengen. De coachee leert zichzelf op een niet afwijzende manier kennen, vergroot zijn potentie en acceptatie van zichzelf en de ander.

 

Dit weekend wordt inhoudelijk verzorgd door topopleider: Karin Brugman. Sr. trainer, coach (VD, EFT & focussing), schrijfster van van 'Ik (k)en mijn Ikken & Coachen met Voice Dialogue', maar bovenal een heerlijk mens waar je graag van wilt leren. 

Meer over Karin: https://www.de-onderstroom.nl/

 

Voor wie

(Ervaren) coaches, trainers, (loopbaan)begeleiders en ieder die op een professionele manier iets voor de ontwikkeling van anderen wil betekenen.

 

Voorkennis: ervaring met VD is niet nodig, we gaan er wel vanuit dat je enigszins bekend bent met de methode. We raden daarom aan om het toegankelijke: 'Ik (k)en mijn ikken' te lezen, voorafgaand aan de training. 

 

Wanneer: op aanvraag

Waar: Bergen NH

Aantal deelnemers: max. 12

 

 

Go with the Flow

Meebewegen met Covid

In verband met Covid realiseren we ons dat dit tijdsgewricht flexibiliteit van ons vraagt, ook als het gaat om de inschrijvingen. De training kan doorgaan wanneer wij minimaal 9 deelnemers hebben.  We hebben dus een marge waarbij we rekening houden met het feit dat deelnemers zich ziek kunnen melden. Tot een week van te voren kun je dit kosteloos doen, drie dagen van te voren zijn de kosten 25% en vanaf dat moment 50%. We houden deze marges zo laag mogelijk om zo flexibel mogelijk mee te bewegen op de stroom.

Wanneer wij de training moeten cancellen ivm ziekte van de trainer dan wel aangescherpte corona maatregels, vervalt uiteraard het gehele bedrag.

 

 

 

 

 

Inschrijving of informatieaanvraag: