NIEUW! STRESS-REDUCE PROGRAMMA

 

Deze Stress-reduce training is uniek in zijn soort. In dit intensieve programma ga je op reis naar binnen. 

We werken op alle niveaus van lichaam en geest en dat wat ons verbindt - waar wij één zijn.

De training heeft zijn basis in  contemplatieve praktijken (zoals meditatie, beweging en technieken voor lichaamsbewustzijn), en acceptance based therapy voor de ontwikkeling van zelfkennis en veerkracht. Het programma bestaat uit acht wekelijkse sessies van 2,5 - 3 uur met een stille retraite van 7 uur (kort na de zesde sessie). Het wordt aanbevolen dat de deelnemers elke dag tijdens het programma (minimaal) 1 uur zelfstudie doen bestaande uit passieve en actieve oefeningen.

 

Met een combinatie van Mindfulness, Acceptance and Commitment facilitation en vagus-zenuwsupport werken in we in groepsverband gedurende drie maanden aan een rustig en sterke lichaam-geest verbinding.

In de bijeenkomsten krijg je alles mee om samen te groeien. Zowel mentaal (ACT), bewust (Mindful), als lichamelijk (Zenuwstelsel).

Tussen de bijeenkomsten door volg je een uitgebalanceerd programma en krijg je ondersteuning van je groep.

 

DUUR: 3 maanden

BIJEENKOMSTEN: afwisselend om de week en om de twee weken

STUDIEBELASTING: 7 uur per week zelfstudie, gemiddeld 2 uur per week groepswerk

KOSTEN: op aanvraag

 

Tijdens de coronalockdown starten we online, we gaan ervan uit dat wij in de lente de training live verder vorm kunnen geven.

We starten bij voldoende aanmeldingen, ivm corona ligt deze grens bij zes personen. Normaliter start dit bij 8 personen.

 

Pilot-aanbieding: Bring a friend en krijg eenmalig 10 % korting!